JJeps - Admin

Nakettaja
Viestit: 4
Liittynyt: 21 Huhti 2018, 13:40

JJeps - Admin

Viesti Kirjoittaja Nakettaja » 13 Heinä 2018, 14:24

Hei. Olen 12v poika nimeltään JJeps ja haen selvästikkin Adminin paikkaa. Pelailen joka päivä vähintään 4 tuntia joten aktiivisuus ei ole ongelma. Haen serverille moderaattoriksi, sillä haluan olla osa sienimaailman henkilökuntaa ja auttaa muita pelaajia.1. Toinen pelaaja2 epäilee, että pelaaja1 käyttää Hack Clientiä. Miten toimit?

Tässä tilanteessa mielestäni tulee ottaa nimi ylös mieleen ja tutkia pelaajan toimintaa, jos huomaa pelaajan käyttävän hack clienttiä tai muuta peliä helpottavaa kiellettyä juttua, annan pelaajalle porttikiellon ja porttikiellon pituus määräytyy teon vakavuudesta, tai ennestään ylläpidon kanssa sovitusta ajasta.
(komennot: /vanish, /tempban "pelaaja "aika" "syy")

2. Pelaajan rakennelma on tuhottu polttamalla, peitetty vedellä ja muutamia eläimiä on tapettu. Miten toimit?

Selvitän teon tekijän, selvittänyt onko "epäilty" ottanut mitään, jos on niin haen otetun tavaran takaisin jos olen varma että kyseiset tavarat on varastettu. Palautan rakennukset ja eläimet takaisin aikaan ennen teon tapahtumista ja annan tekijälle porttikiellon. Tutkin myös pelaajan porttikielto historian ja mahdollisesti nostan porttikiellon aikaa jos historiassa näkyy aikaisempaa sääntöjen rikkomista.
(komennot: /co i, /home "pelaaja":,/co l a:kill t:x r:x, /co rollback t:x r:x, /temban "pelaaja" "aika" "syy")

3. Pelaaja käyttäytyy huonosti chatissa, jakelee asiattomia linkkejä spammaamalla. Miten toimit?

Kyseisessä tilanteessa varoitan pelaajaa välittömästi, jos spammeri jatkaa annan uusia varoituksia jotka johtaa porttikieltoon. Jos näen teon tarpeeksi vakavaksi annan suoraan porttikiellon, aika riippuen teon vakavuudesta. Esimerkiksi pornolinkkien jako laskeittaisiin minun mielestäni yhden tai useamman päivän porttikieltoon. Katson myös pelaajan chat ja porttikielto historian, jos kummassakaa näkyy aikaisempaa sääntöjen rikkomista pidennän porttikieltoja tarpeen tullen. En itse tykkää käyttää hiljennystä.
(komennot: /warn "pelaaja" "syy", /tempban "pelaaja" "aika" "syy")

Lisä kysymykset:

1. Pelaaja kysyy, miten pääsisi osaksi henkilökuntaa. Mitä vastaat?

Neuvon häntä jättämään hakemuksen foorumeille.

2. Pelaaja kuoli laavaan kaivaessaan timanttia ja kertoi lopettavansa pelaamisen, jos et palauta hänen tavaroitaan. Miten toimit?

Kerron pelaajalle että emme vastaa hänen oma tekemistään virheistä ja että en valitettavasti voi auttaa.

3. Pelaaja kertoo hyvän kehitysidean sinulle palvelimesta. Miten toimit?

Jos itse nään kehitys idean hyväksi tai arvelen ylläpidon pitävän siitä, kiitän pelaajaa ja kerron ideasta muulle ylläpidolle.

Osaan toimia paineen alla, ja vaikka minulla menisi motivaatio tai riitaantuisin ylläpidon kanssa, en vahingoittaisi servua siitä.
Minut tulisi valita koska olen aktiivinen ja kokenut.
Käytin kyseisen hakemuksen tekemiseen ja miettimiseen noin 2 tuntia. Nopeasti pykäistyhän se on ja se luultavasti ei ole plussaa.